Inget hjälmtvång!

Actionkameror är fortfarande hetare än någonsin men de har sina begränsningar när det gäller användbarhet. Panasonic har lanserat HX-A100 och en stor fördel är att den ger nya möjligheter när det gäller användbarhet då man inte behöver fästa den i en hjälm...

När vi testar den så är det enkelt att ha den på det medföljande fästet på huvudet om man är ute och springer eller gör annat när man inte behöver en hjälm. Man behöver ju en hjälm för att kunna fästa de flesta andra actionkameror på eller nära huvudet. Användbarhet är A och O när det kommer till actionkameror och då ska du kolla närmare på denna. Bra bildstabilisering, bra optik och en helt egen design gör HX-A100 till en höjdare. Rejält tålig är den också, ingen nackdel direkt då dessa kameror brukar få sig en och annan törn.

Kolla in våra actionkameror via menyn här till vänster men jag rekommenderar att du först spanar in HX-A100 som du hittar HÄR. Finns även i svart som du hittar HÄR.

PS. Längtar någon efter vintern? Inte? :)