Tusen!

Transcend var snabbast i test (Kamera & Bild nr 6 2013) med sina Compact Flash 1000X minneskort. Vi har riktigt bra priser på dessa just nu, men det viktigaste är kanske inte priset, utan prestandan, och det är roligt att just Transcend har vunnit!

Vi har valt att nästan uteslutande sälja SanDisk och Transcend. Varför? Antalet fel är mycket lågt hos båda märkena och vi märker att de fungerar och är kompatibla med många andra produkter. Det viktigaste är kvalitet, det näst viktigaste priset. Därför slutade vi med många andra fabrikat. Ibland har vi andra fabrikat för att vi kan erbjuda unika priser eller behöver fylla upp en bristande tillgång.

Grattis till Transcend säger vi med lite trevliga priser:

Transcend CompactFlash 1000X 16GB Ultimate
Transcend CompactFlash 1000X 32GB Ultimate
Transcend CompactFlash 1000X 64GB Ultimate
Transcend CompactFlash 1000X 128GB Ultimate