Tidsmaskin...

Igår kväll var det sedvanligt en träff för entusiaster av både bilar, hojar och även traktorer på Gammlia i Umeå. Eftersom vädret var rätt fint så tänkte jag lite spontant att låna en kamera från jobbet och bege mig dit. Till min fasa var nästan allt uthyrt eller utlånat...en ensam 50mm F1.8G stod tappert kvar på hyllan...

Det var att ta bästa möjliga kamera vilket var Nikon D4 och den ensamma lilla 50an. Indikatorn visade mindre än en tredjedel kvar av batteriet men D4 har så bra batteritid att den tog slut efter 450 exponeringar. Tog bilder på diverse bilar och detaljer då jag mest är fascinerad av detaljerna som bilar från 40- 50- och 60-talet ståtar med. Vackra former och detaljer lever för alltid. Att se dessa fordon är en tidsresa och för mig blev kameran min tidsmaskin.

Här kan du se fler bilder: Kolla på bilderna >>