Mobil: Vilken ska jag välja?

Vi får den frågan väldigt ofta, eller rättare sagt väldigt, väldigt ofta. Det är kul att vi får lotsa och hjälpa dig som kund och vi tänkte även skriva ner lite tankar i Bloggen. Samsung är den hetaste leverantören när det gäller mobiltelefoner just nu.

Nyheten Galaxy Zoom ser du till vänster på bilden ovan. Vi har redan fått känna och klämma på den och för dig som gillar fotografering är det inte alls en dum produkt att kika närmare på. Det är en S4 Mini i grunden som fått en rejäl kamera inbyggd, påbyggd eller hur man nu ska beskriva det. Fördelen är så klart bildkvalitén som hamnar på en helt annan nivå än konventionella mobilkameror klarar av. 10x optisk zoom, bildstabilisering och 16 Mpixel beskriver det ganska bra.

En annan nyhet är Galaxy Mega som ger dig en mycket stor display som största argument. Många har blivit kära i Note och Note II men även om Mega är något enklare i specifikationerna än Note II så har jag själv valt att byta då skärmstorleken gjort att jag nu helt slutat att använda min Tab 2. Mega ersätter både surfplattan och telefonen helt enkelt. En produkt att hålla koll på, ladda och uppdatera. Enkelt. Dessutom funkar den i fickan på betydligt fler plagg än jag trodde.

Vilken ska man välja? Ovanstående är ytterligheterna men Galaxy S3, S4, Note 2 är de som vi säljer absolut mest av i dagsläget. Sitter man mycket i möten eller gillar att anteckna så är Note 2 oslagbar. När man lärt sig pennan så är den fantastiskt bra och enkel att använda vilket gör den till det enkla valet om du använder den i jobbet. Både Galaxy S3 och S4 är något smidigare och det bättre valet om du prioriterar storlek.

Blev du klokare på detta? Om inte...ring oss på 090-2007000 eller maila oss dina frågor.