Värme & närhet

Värme får många av oss till helgen i form av kanonväder! Närhet genom sitt macro-objektiv kanske? Om du inte redan har sett dessa så rekommenderar vi dig att kolla närmare på DÖRR och deras belysning avsedd för just Macro. Bra priser och bra prestanda är ledorden.

För det första vill vi passa på att tacka dig som följer oss i Bloggen och dig som väljer att handla hos oss. Vi är jätteglada för detta och vi uppskattar det verkligen. För det andra önskar vi en mycket trevlig helg oavsett vad du ska göra. Glöm inte att ta med kameran och skicka gärna bilder till oss på blogg@cyberphoto.se om du har något trevligt du vill att vi ska se och visa upp.

TREVLIG HELG!

Dörr Ringbelysning LED48 Macro, LED-belysning
Dörr Ringbelysning LED80 Ultra Macro, LED-belysning + blixt
Dörr Ringblixt DAF-14 till Canon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Nikon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Sony

PS. Kolla under Fototillbehör > Filter > Gråfilter om du hittar några Variabla Pixel-filter. Vi säljer ut dessa till tokigt låga priser just nu...men det är först till kvarn så bli inte överraskad om de är slut redan.