På banan igen

Sony Ericsson blev bara Sony och efter en tid känns det som att Sony hittat en nisch som funkar, att det är vädertätat men som ändå har bra specifikationer, eller t.o.m. ledande i många fall.

Igår var jag på en visning av Xperia Tablet Z och fick lägga vantarna på den en stund. Förväntningarna på den var höga, tänk att ha en surfplatta som man kan ha med sig i poolen på semestern! Det lilla jag hann testa på den korta tid jag hade plattan så verkar den verkligen nå upp till förväntningarna. Tablet Z ligger bra i handen och det är verkligen ett plus att den inte väger så mycket. Jag testade att ta bilder med kameran och Tablet Z tog helt okej bilder för att vara en surfplatta, jag väntar med spänning på att få lägga vantarna på denna igen för ett mer utförligt test.

/Mathias