Macro!

Den här otroligt vackra bilden har Christoffer i Borlänge skickat in i en tävling tidigare. Och visst blir man sugen på Macro-fotografering när man ser bilden? Vi har lite tips och ett par kampanjer som bör passa de flesta ganska bra...

Tamron lanserade 90mm macro för flera år sen och den står sig väldigt bra än idag. Vi erbjuder dessa för 3990kr just nu och dessutom får du ett bra Kenko UV-filter på köpet. Objektivet presterar mycket, mycket bra och är det objektiv vi kan rekommendera mest om du vill börja med just Macro. Finns till nästan alla systemkameror och ger en brännvidd motsvarande ca 135mm på en APS-C sensor vilket betyder att du lätt kommer mycket nära och det är en bra brännvidd för blandat bruk.

Vi har idag sänkt priset på en belysning (Dörr LED 80) med 500kr till endast 990kr! Du får en stark belysning som även har en inbyggd blixtfunktion som ger ungefär dubbel ljusstyrka i korta sekvenser. Mycket användbart och en bra funktion. Priset gäller ett begränsat antal varav det kommer fler under nästa vecka så räkna med att Kampanjen är igång ca 10 dagar.

PS. Missa inte att vi har kampanj flera minneskort just nu...

Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro
SanDisk SDHC Extreme 16GB (2 pack!)
Dörr Ringbelysning LED80 Ultra, LED-belysning med blixt för macrobilder