Workshop i Umeå!

Vi har några platser kvar på vår Workshop som vi håller 25 respektive 26 april. Första dagen är för dig som har en D800 eller D800E och den andra dagen för dig som har en Nikon D4. Vi bjuder på kostnaden för workshopen samt på fika, mat och produkterbjudanden...

Workshopen arrangeras tillsammans med Nikon som är på plats med både utrustning och personal samt Epson som är på besök och pratar utskrifter. Vi har valt att ha detta som ett event som är kostnadsfritt för dig som medverkande och vi har laddat upp med fika, lunch och snacks under dagen. Börjar kl 09:00 och vi räknar med att hålla på till kl 16:00.

Det är först till kvarn som gäller och du som har D800 / E eller D4 har prioritet in på denna workshop. Anmälan gör du via mail till pro@cyberphoto.se så fort som möjligt. Platsen är våra lokaler i Umeå, Gräddvägen 5.

Hjärtligt välkomna!