Wien

Panasonic har fått för vana senaste åren att lansera sina nya produkter i Europas huvudstäder.

I år föll valet på Wien. En vacker stad och vi hade grymt tur med vädret. Det skulle regna den korta tid vi hade möjlighet att fotografera i staden men som tur var så tittade solen fram. Panasonic har väldigt välordnade resor och har strikt med tid för fotografering. Tyvärr så får man aldrig tillräcklig med tid vid ett motiv utan guiden är alltid ett par kvarter före. Känns som man riskerar skakningsoskärpa på alla bilder då det känns som om man springer och fotograferar. Det finns noll och ingen tid att komponera och exponera utan allt måste reflexmässigt gå från ryggraden.

Bilden du ser är två bilder som jag la bredvid varandra då jag tänkte ha flera bilder sida vid sida men dessa passade så bra ihop så de ser ut som en och samma bild. Då fick det bli så.

Klicka här för att se bilderna >>

/Thomas