Vinnare av Elinchrom!

Nu har vi korat vinnaren av ett Elinchrom RX ONE-paket! Det blir Renée Karlsson som har skickat in det här bidraget som du ser ovan. Porträtt är inte lätt att få till och att skapa det perfekta resultatet är omöjligt, eller är det?

Vi hade detta bidrag i vår topp-trio och när AIFO hjälpte till med jury-arbetet så valde de ut denna och vi kan inte annat än hålla med, en riktigt härlig bild. Beslutet är fattat på subjektiva grunder, så klart, men med nästan 200 bidrag så blir det objektivt i slutändan då vi hade många referenser. Bilden har ett härligt lugn, ett mycket behagligt och mjukt ljus och en blick som är skarp men ändå mjuk. Dessutom så bra ljus att det är frågan om den är ljussatt eller inte vilket är ett mycket bra betyg.

Tillsammans med komposition och detaljer i bilden som vi tycker om (tex. hjärtformen som uppstår runt händernas kontur och ansiktet) så är detta vinnaren i vår tävling. Däremot vill vi passa på att tacka för alla bidrag, helt otroligt många, vackra bilder som vi kommer att visa i Bloggen kommande veckor.

Grattis, Renée!