Utskriftsdags?

Vi erbjuder just nu bra kampanjer och priser på de flesta skrivare och vi hoppas verkligen att du har lagt märke till detta. Du har tex R3000 från Epson för 5990kr och vi kan även erbuda Canons PRO-serie med en trevlig kampanj.

Att skriva ut dina alster är en del av fotograferandet och kanske den bit man oftast glömmer bort i den digitala era som vi befinner oss i. Ett exempel är när man vill ge bort en gåva till någon vän eller släkting, då är en inramad bild som du tagit själv något som är både roligt att ge men (oftast) roligt att även få. Man kan lätt göra ett personligt val av motiv och storlek som passar det hem där den ska hänga. Och att ha kontroll över denna del av bildhanteringen är riktigt roligt och ersätter till stor del de där timmarna i mörkrummet...

Har du mera frågor så får du gärna höra av dig till oss. Finbar är ansvarig för denna kategori och är både kunnig och villig att hjälpa till när du står i valet och kvalet för att köpa dig en ny skrivare. Kolla gärna in skrivarna vi länkar till här nedan, det är några av de vi verkligen kan rekommendera!

Epson Stylus Photo R3000
Canon Pixma PRO-1
Canon Pixma iX6550

Kolla in utförsäljningen av Pixma PRO 9500 Mark II: Klicka här