Nyhet! Panasonic GF6

Panasonic kommer med en storebror till GF5 (som vi har riktigt bra pris på just nu!) i form av GF6. Från 12 Mpixel till 16 och från ISO 12800 till riktigt bra brushantering och upp till ISO 25600 är några av skillnaderna.

Formatet på GF6 är fortsatt kompakt och gjort för att vara enkelt för alla att använda. Möjligheten att dela bilder är bättre och inte bara i form av WiFi som man nästan förväntar sig av en kamera idag, utan även NFC för enkel kommunikation med mobila enheter som smartphones. Då blir ju frågan, vad är NFC? Det är en förkortning av Near Field Communication och är en standard för överföring utan fysisk kontakt men inom en kort radio (0-20cm). Med det lilla området så blir det en säker överföring vilket ger säkrare betalningar i tex butiker och bussar. Största fördelen är att det blir enklare att koppla ihop olika enheter eftersom de känner av varandra via NFC snabbt och säkert.

Mera information kommer på vår hemsida inom kort.