Hockey-VM

Är du en av dem som väntar på VM? Många härliga och spännande matcher väntar och det dessutom till stor del på hemmaplan - snart är det dags! Dessutom är vi på CyberPhoto delaktiga mer än någonsin...

Snart börjar VM i ishockey vilket är en höjdpunkt för många i Sverige. CyberPhoto är med i år genom att vår ekonomichef Stefan är matchspeaker i år! Börjar du bli nervös, Stefan? Jag har nog mest resfeber just nu. Nervositeten kommer när man väl är på plats. Lite fjärilar i magen ska man nog ha tycker jag, för då är man på tårna och presterar sitt bästa.

Många känner nog redan igen dig från Björklövens matcher. Hur kom det sig att du blev speaker från början, och hur ledde det till förfrågan om att jobba på ett VM? Björklöven är en anrik klubb och förmodligen Umeås starkaste varumärke ute i landet. För cirka 5 år sedan frågade Lövens speaker Torbjörn mig om jag ville dela på uppdraget med honom. Han har suttit som speaker i 42 år så för mig var det en stor ära att få frågan. Inför VM i år anmälde jag mitt intresse till IIHF som sedan under mycket hysch-hysch besökte Umeå och lyssnade på mig under en match. Och det verkar ha gått bra.

Nu när du kommer närmare spelet än de flesta andra, vilken eller vilka kameror kommer du att ta med dig? Någon drömbild som du vill få med dig från VM kanske? Fotograferande finns det tyvärr inte tid för nere i båset och det finns så många andra hos oss på CyberPhoto som kan rekommendera kameror bättre än mig. Men jag skulle nog sikta på en smidig, ljusstark och snabb kamera för att få skarpaste möjliga bilder.

Tack för att du tog dig tiden, vi önskar dig ett stor lycka till!
Tack så mycket.

Dessutom vill vi på CyberPhoto önska alla våra Blogg-läsare en trevlig Valborg! Ta mycket bilder!