D800 in action!

Den här helhäftiga bilden skickade Dejan Sokolovski till oss idag. Bilen är riktigt häftig, bilden är ännu häftigare och dessutom är bilden tagen med en D800 och vad ska man säga om den...häftig?

Vi får ofta frågan, D800 eller D800E? 5D Mark III eller D800? Det är svårt att svara på rakt upp och ner när alla dessa kameror levererar så bra bildmaterial i dagsläget. Visst är de där 36 Mpixlarna något som man suktar efter och i bästa fall med det modifierade filtret som D800E har som ger ännu mera krispighet och skärpa. 5D Mark III är inte lika högupplöst men när det kommer till autofokus och hastighet överlag är det en mycket bra allround-kamera. Den med batterigrepp så har man en kamera som faktiskt piskar det mesta.

Oavsett vilken du väljer får du en fantastiskt kamera. Och har du som jag, inte köpt någon än, kolla in våra delbetalningar just nu då vi erbjuder både 24 månader räntefritt, 40 månader utan uppläggningsavgift och Köp nu - betala sista juni för endast 29kr.