Äntligen

Äntligen har vi en Leica M i handen för att testa.
Det var 7 långa månader sedan vi såg den på Photokina. Leveranskapaciteten är helt enkelt bedrövlig. Det kommer att ta lång tid innan alla restordrar är utlevererade enligt Leica. Vi får hoppas på en ljusning.

Leica M presterar i toppklass och kan återge den fina kvalitet som Leicaobjektiven ger. Leica eller egentligen fotografering överhuvudtaget handlar om att ta bilder och inte bara sterila tråkiga testbilder. Jag kommer att återkomma med många bilder ur verkligheten tagna med just denna kamera och med de alldeles underbara Leicaobjektiven. Bilder som hamnar framförallt på Captain's log.

Bilden du ser är när jag testar Nikons 14-24mm på Leica M. Funkade klockrent. Jag återkommer inom kort med tester på adapter för att köra Nikon objektiv på Leica M och på adapter för att köra Zeiss/Contax objektiv.

Klicka här för att läsa testen på Leica M>>

/Thomas