Påsk med CyberPhoto!

Använder du Instagram? Då har vi en riktigt rolig tävling för dig! Fram till måndag 25 mars kl 23:59:59 har du på dig att ta en bild med temat GODIS och tagga den på CyberPhoto så är du med och tävlar om ett stort, välfyllt påskägg.

Men inte nog med det! Du får din vinst men du får också bestämma vart vi skickar ett till likadant ägg. Kanske till din mamma? Pappa? Bror eller bäste vän?

Hur tävlar man? När du har en bild som du vill tävla med så lägger du upp den på Instagram och taggar den på CyberPhoto genom att i kommentarsfältet skriva #cyberphoto och texten Påskägg 2013. Vi utser en vinnare under tisdagen 26 mars som blir informerad via Instagram. Temat är Godis och man tolkar det helt fritt. Följ reglerna på Instagram, vinnare utses av en jury på CyberPhoto och beslut kan ej överklagas.

LYCKA TILL!