Nyhet på besök...

Vi har Samsung NX300 på besök idag! Vad tillför den här kameran till det som redan finns? Bland annat Dual WiFi. Ett snabbt trådlöst system som gör att du kan köra automatisk backup live medan du fotograferar.

Dessutom är autofokusen helt otrolig! Vi testade detta exemplar, som inte ens är ett färdigt produktionsexemplar, och autofokusen som man lätt låser på något via touch-skärmen fungerar mycket bra. Med snabba förändringar i både djup, höjd och sidled så håller den låsningen helt otroligt snabbt och effektivt. Dessutom 8,6 bilder per sekund med kontinuerlig fokusering. Bland det häftigaste vi sett!

Du kan styra hela kameran via appen (SmartApp) till din Android eller iPhone. Ställa bländare, slutartid, ISO, vitbalans, ja, allt du behöver för att styra fotograferandet. Helt utan försening tack vare Dual WiFi som vi nämnde i början. Själva känslan på kameran är mycket bättre än tidigare och finishen är mycket hög. Dessutom har den NFC, en funktion som gör det enkelt att koppla ihop kameran säkert med din telefon som också har NFC. Dessutom, som grädde på moset, får man Lightroom 4 på köpet...

Läs mera här