Nyhet! Kompakt med STOR sensor

Idag lanserar Nikon flera heta produkter men den som sticker ut är väl Coolpix A, en kompaktkamera med stor sensor (APS-C) och inget lågpass-filter bakom ett 18,5mm objektiv (F2.8, motsvarar ca 28mm brännvidd). Vad sägs om det?

Coolpix A stöder 14-bitars RAW-bilder (NEF), samma som du hittar i DSLR-kamerorna. 3 tums display som är högupplöst (921k bildpunkter) och inbyggda redigeringsfunktion. Självklart full kontroll med PASM-lägen i kombination med två favorit-lägen, U1 och U2. Nu väntar vi mycket ivrigt på denna kamera så att vi får testa den ordentligt eftersom det kan bli en riktig succé! Väntan på en riktigt vass kompaktkamera från Nikon har varit lång och beryktad - nu är den här!

Nikon lanserar även P330, en efterträdare till P310, som erbjuder F1.8, 5x optisk zoom, 12 Mpixel, Full HD video, GPS och WiFi. Kort sagt allt man kan tänka sig. Men inte nog med det, man uppdaterar även 80-400 med en helt ny version som får namnet AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR som är en förbättrad optisk kontruktion för att passa bättre till dagens utbud av FX-kameror. Glasbitarna i denna är helt nya och objektivet innehåller Nano Crystal Coating, fyra ED-glas och ett Super ED-glas.

Du kan boka här:

Nikon AF-S 80-400/4,5-5,6G ED VR
Nikon CoolPix A silver
Nikon CoolPix A svart