Nyhet! D7100

Idag lanserar Nikon nya D7100, en riktigt vass APS-C-kamera med massor av häftiga funktioner och specifikationer. Mycket för dig som vill filma och dessutom en sensor som redan har fått mycket bra kritik, fast utan AA-filter!

Om Nikon lyckas med det man gjort med D800E och Pentax klarat av med K-5 IIs så kommer D7100 vara en riktig favorit i denna klass. Inget lågpassfilter, nu med 51-punkters autofokus, möjlighet till extra beskärning som ger x2-faktor mot 35mm och lite snabbare seriebildtagning (upp till 7 bilder/s), dubbla SD-kortplatser, samma norm för vädertätning som Nikon D300s, slutare för minst 150.000 exponeringar men ändå relativt lätt vikt.

Högre upplösning i displayen, OLED-display integrerad i sökaren för att få data direkt i sökaren och massor av nyheter när det kommer till filmningen med SlowMotion och mycket mera. D7100 är högst intressant för alla som vill uppdatera sin APS-C-kamera (D300, D300s, D7000, D90 osv.) eftersom man får allt det goda som D300s tidigare gav men dubbelt så hög upplösning, mycket bättre möjligheter när det gäller video och de fördelar när det kommer till skärpa, upplösning och krispighet som en sensor utan lågpass-filter visat sig ge.

Säljstart 21 mars - då skickas de första exemplaren!

Boka ditt exemplar här