Var är framtiden?

Med en snabbt ökande trend att det kommer bilder från mobiltelefoner och andra mobila enheter i allt högre grad i våra tidningar och nyhetssajter gör att pressen på fotografer och nyhetsredaktioner ökar. Produkter som innehåller WiFi och enkla medel att föra över bilder på är högst intressanta och då finns det plötsligt utrymme för en tillverkare som Samsung som lanserat Galaxy NX. En kamera med Android som presterar "riktiga" bilder.

På fotomässan fanns en hel del intresse för just Galaxy NX av det skälet. Det är enkelt att vara ute på fält och ta bilder som hamnar i en dropbox som enkelt kan delas ut och användas öppet, fritt och snabbt. Dessutom med en plattform som det finns massor av program till, Android, för enkel redigering och hantering av bildfiler och programvaror. Från att ha jobbat med de bästa yrkeskamerorna så är det fler och fler redaktioner som börjar att att komplettera sin utrustning med produkter som S4 Galaxy Zoom och just Galaxy NX för den smidiga hanteringen av bilder.

Har du frågor om detta? Ring eller maila oss gärna...

Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy NX svart + NX 18-55/3,5-5,6 (Adobe Lightroom 5 ingår)