Samyang på plats!

Nu har vi allt från Samyang på plats eller på väg in i lager för att kunna erbjuda hela sortimentet med kort leveranstid. Dessutom har vi en trevlig kampanj som ger dig en bra julklapp med på köpet - 2st biobiljetter rakt ner i fickan vid köp av valfritt objektiv från Samyang. Så långt lagret räcker...

Så här skriver Mats om 16mm objektivet: Mittskärpan är förvånansvärt bra på största bländaröppning, och redan på f/2,8 är den skarp till största del av bilden. Kant/hörnskärpan är bäst vid f/8-11. Bländare f/16 och 22 bör man som alltid helst undvika pga diffraktion som uppstår. Tendens till svag tunnformig distorsion finns i måttlig mängd, men den vinjetterar ovanligt lite och någon kromatisk aberration har vi inte lyckats hitta.

Du hittar några godbitar här:
Samyang 16/2,0 ED AS UMC CS
Samyang MF 14/2,8 ED AS IF UMC
Samyang 85mm T1,5 AS IF UMC VDSLR