Mycket för pengarna

Test

Hösten håller sig kvar lite till här uppe och denna vackra bild har Mats tagit under sitt test av Sony SLT A3000. Trots den fina höstvyn så börjar det dra ihop sig till julklappsinköp. Vi har sett att Årets julklapp 2013 är en råsaftcentrifug och om du inte är lagd åt det hållet så kan A3000 vara ett riktigt bra alternativ.

Sony A3000 är ett mycket bra julklappstips till dig som letar efter något där du kan få mycket bildkvalitet för pengarna. Titta in och läs mer i vårt färska test och glöm inte att kolla in våra testbilder. Bildkvalitén är minst lika bra som de dyrare och mer avancerade Nex-modellerna. A3000 har även filmfunktion med kontinuerlig, träffsäker och mjuk autofokusering, stabilisering och givetvis optisk zoom som fungerar riktigt bra. Mer smått och gott hittar du förstås i testet.

Läs om Sony SLT A3000 här

Och om du längtar efter att köpa en råsaftcentrifug så hittar du även en sådan hos oss - men passa på, snart försvinner denna ur vårt sortiment! Philips juicemaskin