Monopod på köpet!

Ett av våra favoritobjektiv, Tamron 90mm F2.8 VC, kan du köpa till ett kanonpris och dessutom få med ett stativ, en monopod i kolfiber, med på köpet! Kampanjen gäller så långt lagret räcker...

Bilderna ovan har Thomas tagit med just detta objektiv. Med en mjuk och snygg bokeh så blir helhetsintrycket mycket bra tillsammans med den fina skärpan redan på fullt öppen bländare. Så här skrev vi i testet: Tamrons macro-optik SP 90/2,8 börjar bli legendarisk, den första versionen kom redan 1979 och har under årens lopp funnits i flera olika versioner. Den har alltid tillhört de skarpaste macro-objektiven, och varit otroligt populär. De tidigaste versionerna gav bara skala 1:2 i förstoringsgrad, men klarar idag sedan många år tillbaka skala 1:1. Detta är den första versionen med stabilisering, tyst USD AF-motor, samt väderskyddad konstruktion. Trevligt!

Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 till Canon
Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 till Nikon
Tamron AF SP 90/2,8 Di USD Macro 1:1 till Sony

Dessutom erbjuder Tamron nu 5 års garanti!