Fujifilm X-E2 testad!

Test

Nu är efterföljaren till X-E1 testad och vi har plöjt igenom alla funktioner och tittat på testbild efter testbild för att se vad den här kameran kan prestera. Mats har suttit i timmar och nu är testet äntligen klart. Och leveranserna börjar inom kort.

Du kan få en teaser av testet här: Det ser onekligen mycket bra ut. Kameran är kapabel till ovanligt hög detaljåtergivning för att vara en kamera med APS-C sensor, och jämförelsevis mycket bra bildkvalité hela vägen upp till ISO 3200. Det ser också bättre ut än vanligt på ISO 6400-12800. Fujifilms APS-C -sensorteknik kan utan tvekan konkurrera med större fullformat-sensorer när det gäller bildkvalité. Deras skarpa objektiv spelar givetvis en roll i sammanhanget, och på den fronten håller de också en genomgående hög nivå.

Du kan läsa hela testet här: Fujifilm X-E2 svart kamerahus + XF 18-55/2,8-4 LM OIS