EOS 70D Kampanj!

Om du har varit sugen på att byta till en EOS 70D så är det läge nu - du kan köpa kamerahuset med 40mm F2.8 STM-objektiv, Speedlite 320 EX-blixt med fast ljus, väska, 32GB SanDisk Extreme PRO och laddningsbara batterier med laddare för endast 10970kr! Då har du en trevlig filmkamera samtidigt som du har en suverän systemkamera för fotografering!

Så här skriver Mats när han testade kameran: Filmkvalitén blir mycket bra och faktiskt bättre än många renodlade videokameror, även vid sämre ljusförhållanden. En inbyggd digital konverter finns också för video, den ger 3-10 x förstoring och utnyttjar sensorns överblivna pixlar för att göra detta möjligt utan synbar förlust upp till 3x. EOS 70D har kapacitet att ge mycket bra bildkvalité med låga brusnivåer upp till ISO 3200. Kitobjektiven som dessa kamerahus säljs tillsammans med tillhör sällan de bästa. De duger i regel gott och väl för normalt husbehov, men för dig med högre krav rekommenderar vi att du lägger till lite extra slantar på optik. Om du däremot tänkt använda den i första hand som videokamera och med autofokus, så fokuserar kitobjektiven med STM-AF motor bättre och smidigare än de som har USM-motor.

Läs mera och beställ här: Canon EOS 70D