Blixtrande erbjudande!

Vi erbjuder nu en mycket prisvärd ringblixt för endast 999kr! Dörr DAF 14 som finns till Sony, Nikon och Canon fungerar med full TTL-automatik och gör det mycket enkelt att montera den på ditt objektiv och sticka ut för lite macro-fotografering. Fungerar även för tex porträtt och mycket annan kreativ fotografering.

De flesta ringblixtar kostar många fler pengar och visst finns det skillnader som kan vara värda mellanskillnaden men detta pris gör DAF 14 till ett mycket bra köp enligt oss. Vi har testat den en hel del och kan bara säga att det är något som bör finns i alla fotografers väska då priset inte är högt. Komplettera med bra batterier så är det färdigt för användning. Missa heller inte kampanjpriserna på Adventure Icebreaker som vi kör på ett begränsat antal ryggsäckar av varje storlek. Klart det bästa köpet!

Dörr DAF 14 Ringblixt
Dörr Ringblixt DAF-14 till Nikon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Canon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Sony

Adventure Icebreaker ryggsäck
Adventure Icebreaker ryggsäck Large
Adventure Icebreaker ryggsäck Medium
Adventure Icebreaker ryggsäck Small