Bjud på EOS 6D

Om du besöker oss på Facebook-sidan så kan du där läsa om hur du kan bjuda på en EOS 6D och har möjligheten att få den till ett canonpris! Se till att besöka oss där på en gång! Om du vill handla en bra julklapp så missa inte våra erbjudanden som du hittar på vår startsida idag, stort märkt med RED FRIDAY!

Där hittar du superpriser på tex Canons G1X som är en riktig höjdarkamera. Stor sensor, bra optik och ett hyfsat kompakt format gör det till en superkamera och just idag till ett otroligt bra pris. Hur bra får du kika på själv! Just nu jobbar vi stenhårt med att få ut ett test på Nikon Df och under morgonen levererade vi ett test på Sony Alpha 7 som kompletterar vårt tidigare test av Alpha 7R. Klarar skillnader finns och det är läge att läsa testet om man är intresserad av denna pjäs. När det gäller tester så är vår målsättning att vara först ute med tester på alla kameror och på svenska. Har du åsikter, önskemål eller frågor så skriv en kommentar eller maila oss din input. Det uppskattar vi alltid.

Här har du länkar till några av dagens bästa deals:
Canon PowerShot G1 X
Canon Powershot SX280 HS svart
Canon EOS 6D hus + EF 24-105/4L IS USM