Årets Återförsäljare 2013

Igår kväll gick mobilbranschens stora gala, Mobilgalan, av stapeln och som Årets Återförsäljare 2013 (web) utnämndes CyberPhoto till vinnare! Vi är otroligt glada och stolta över denna utmärkelse som är en bekräftelse för oss att vi är på rätt väg. Vi vill rikta ett stort, mycket stort och varmt, TACK till alla er som väljer att handla hos oss. Det ger oss chansen och möjligheten att göra ett ännu bättre arbete.

Patrick, VD (till vänster) och Mathias, ansvarig för mobiltelefoni på CyberPhoto tog emot priset och levererade hem denna utmärkelse nu på morgonen till allas glädje. Om du inte hunnit kolla in vårt sortiment och våra priser på just mobiltelefoner så kika in på den blå fliken här ovanför, MOBILTELEFONI, eller ring oss på 090-2007000 om du har frågor kring just mobiltelefoni.

Priset delas ut en gång per år av tidningen Mobil och Mobil Business. Vinnaren baseras på betygsatt upplevelse, information och servicenivå av respektive återförsäljare i Sverige.