Resekamera

Resor är en av de största faktorerna till att man köper en kamera - man vill ju minnas sina resor genom bilder och har man satsat många kronor på en upplevelse i form av en resa så ska man ju också ha möjligheten att minnas resan genom de bilder man tar. Då räcker kanske inte mobiltelefonen...än så länge!

Peder som arbetar med mobiltelefoni har varit till Dubai, ett resmål som blivit allt vanligare då vi svenskar är ute och reser mer och mer och vi verkar ledsna snabbt också på de resmål vi varit till och jagar nya. Även om Dubai varit öppet för turism ett bra tag så är det relativt få som styrt kosan ditåt. Letar man en stund på internet så finns massor av bra information.

Möjligheterna att fotografera är mycket bra. Snygga skylines, häftiga belysningar på kvällstid, arkitektur-fotografering med unika möjligheter och massor av öken som ger möjligheter till kreativ fotografering. Peder berättar att med sig var hans Panasonic GX1, en perfekt resekamrat, och när vi tillsammans gick igenom bilderna slås jag av hur bra och jämnt den har exponerat under hela resan. Jag vet av egen erfarenhet hur smidig GX1 är i formatet och därigenom en riktigt bra resekamrat.

Så ska du iväg och resa snart och sneglar på en ny kamera? Ett mycket hett tips är Panasonic GX1 med 14-42 X Power zoom. Även ett bra köp om du vill filma på din resa. Har du mera frågor om kameran inför resa - ring eller maila oss!