Nyhet! Sirui

Nu har vi SIRUI i vårt sortiment - tack till er som mailat oss och efterfrågat dessa produkter - nu har vi gjort jobbet klart och har produkterna på lager! SIRUI har ett brett sortiment av stativ och tillbehör till dessa och vann dessutom ett stort stativ-test nyligen på Fotosidan.se.

Det är mycket tacksam när ni som följer oss och läser i vår Blogg kommer med tips. SIRUI är ett resultat av efterfrågan från våra kunder. Bra produkter som är lätta att gilla och kompletterar TRIOPO väldigt bra. SIRUI har några modeller som är avsedda för tyngre utrustning och storfavoriten är T-2205X som vann testet nyligen. Om du inte sitter riktigt tung optik och ett professionellt kamerahus rekommenderar vi att du kollar in Triopo GT-3230X8C också!

Har du förslag? Maila oss eller slå en pling så att vi får veta vad DU önskar se för produkter!