Nu är det dags!

CES går av stapeln och det kommer att lanseras nyheter. Det finns massor av rykten just nu och ett som är bekräftat är Samsung NX300 som bygger vidare på den lyckade satsningen på NX. En tuff kampanj som gått i Sverige är den med en surfplatta på köpet. Samsung har även lanserat Galaxy Camera som skapat mycket snack...

Vad kommer mera? För dig som har köpt en Smart TV senaste året så vet du att man har appar även i sin TV idag och man kan streama film och annan media direkt till din TV. Samsung jobbar vidare på konceptet med den smarta kameran för användning med din uppkopplade värld där hemma och ute på vift. NX300 har en 20 Mpixel sensor, Hybrid Autofokus, 3,3 tum OLED-display med touch, närmare 9 bilder per sekund och 1080p-filmning i 60 fps.

Det trådlösa har gjorts bättre genom bättre kompatibilitet och Dual Channel WiFi, något som kommer på smartphones nu också för högre hastighet. Även en 3D-optik lanseras. 45mm F1.8 NX är den baserad på och går att använda som både 3D och konventionell optik.

Mera nyheter kommer - det lovar vi!