Mera nyheter!

Det fortsätter att presenteras en hel del nyheter just nu! En kamera som blir svår att slå när det gäller design, i alla fall om man gillar det tuffare stuket, är Pentax nya WG-3 som du ser på bilden ovan. Visst är den häftig!

Fujifilm F900 kommer med 20x optisk zoom, bra optik, WiFi, ny sensor och mycket mera. F-serien har varit en av de absolut bästa kompaktkamerorna under de senaste 10 åren men har hamnat lite vid sidan av då Panasonic med TZ-serien rönt stor framgång. Inte oförtjänt det heller. Sigma en uppdaterad version av 30mm F1.4 för APS-C och en ny 60mm F2.8 till spegelfria NEX och Micro 4/3. Dessutom uppdateras både 19mm och 30mm för spegelfria.

För dig som använder Nikon D4 så släpps en mindre Firmware-uppdatering i dagarna som du ska se till att ladda ner. Häng med i Bloggen så missar du inga nyheter!