Fotograf?

Är du fotograf? Många av oss som tycker om att fotografera, kanske tar på oss uppdrag ibland, eller tom anstränger oss för att leva på vårt fotograferande vet inte om vi ska kallas oss fotografer eller inte. Kallar du dig fotograf? Om inte, vad kallar du dig då? Foto-nörd? Foto-intresserad? Många av oss på CyberPhoto är nördar inom foto så foto-nörd är inget negativt :)

Att fotografera upplever just nu en boom eftersom möjligheten att dela sina bilder är större än någonsin. Oavsett hur du tar bilderna så kan man lätt dela dessa och få uppskattning eller kritik. Det går inte att sticka under stol med att det har blivit svårare att sticka ut då det tas så mycket bilder och efterbearbetning blivit en del av bildproduktionen.

Vi vill hjälpa dig att bli en bättre fotograf. Eller foto-nörd. Eller foto-intresserad. Vi har massor av produkter men också massor av kunskap som vi hoppas att du vill använda dig utav. Ring oss eller maila oss så ska vi göra vårt bästa i att lotsa dig framåt i den underbara världen av fotografering. Oavsett vad du kallar dig. Och även om du vill ta bättre bilder med din mobiltelefon - vi säljer ju praktiskt taget allt inom mobiltelefoni också nuförtiden!

Vi har nu Triopo på lager igen efter ett uppehåll - de sålde slut helt enkelt! Vi har även Quantuum på ingång, ett perfekt sortiment för dig som vill börja med ljussättning eller ta med dig en studio utomhus. Batteridrift och bra priser är Quantuums signum. Vi har även SIRUI, märket som vann stativ-testet på Fotosidan.se, i vårt sortiment och vi introducerar märket med en kampanj på ett kolfiber-monopod-i-läcker-stil som du hittar vi länken nedan.

Sirui Monopod P-326 - Kampanj! Spara 30%