Fortsättning...

Canon lanserar nya kompaktkameror och den som är mest i ögonfånget är Powershot N, en kompaktkamera gjord för Instagram-generationen med enkel hantering via WiFi, eller som Canon säger, One touch connectivity to your smartphone and internet. Dessutom kommer Pentax MX-1!

Att ha en liten kamera gjord för enkel hantering av bilder är i sin linda. Nikon S800c, Samsung Galaxy och nu Powershot N. Nu är det bara att luta sig bakåt och se vart tekniken bär av. Roligt att Canon är med i matchen, kanske tar ledningen också? Dessutom släpper Pentax en lite bättre kompaktkamera och visst är det något man saknat när man sett Panasonic LX5, Canon S100, Sony RX100 och många andra. Vart är Pentax? Nu är de på banan också!

MX-1 är utrustad med en 12 Mpixel CMOS-sensor och ljusstark optik (F1.8-2.5) men inte nog med det. Ryktet säger att chassit är i mässing...

Mer information följer...