Falk skickar in!

Linus Falk har skickat in den här bilden som är en 2 minuters exponering bearbetad i Photoshop. En mycket dramatisk bild som fastnar lätt på näthinnan, eller hur! Tack för alla vackra himlar som skickats in!

Ni har väl inte missat alla tester som kommit ut på senaste tiden? Mera kommer också så besök oss ofta! Senast är testet av Meikes blixt som kostar en liten slant jämfört med original men är en riktigt rejäl pjäs. Läs hela testet här.

En liten teaser av Markus Östbyes test:Vad gäller allmän funktion så fungerar blixten nära nog identiskt med originalet. Att köra blixten på kameran med TTL aktiverat går som en dans. Synken fungerar bra både på första och andra ridån eller på långa slutartider, enligt de val man gör i kameran. Även repeterblixt fungerar som den ska. Blixten ger korrekt exponering använd direkt, indirekt och med bouncer på.