Vad väntar i höst?

Snart är det dags för mässan i Köln, Photokina, och det betyder att det vankas nyheter! Dessutom blev 2011 ett tunt år så vi har mycket att se fram emot. Vad tror du och hoppas du ska lanseras? Räcker det som kommit och täcker det dina behov?

Skvallersidorna (som nikonrumors och canonrumors) är roliga att läsa även om inte allt stämmer och det ibland blir väldigt stora överraskningar. Det som skapade med förvåning var nog Nikon med lanseringen av D800 och att det verkligen var så hög upplösning som det blev. Panasonic´s FZ200 fick oss att misstro de tidiga uppgifterna om att den skulle hålla F2.8 genom hela omfånget. Även om man blivit överraskad många gånger förut så är det lika kul varje gång.

När Nikon lanserade D3 och man såg prestanda på höga ISO var också en sån väckarklocka för många av oss. Canon EOS 5D Mark II blev en otroligt kraftfull kamera som levererade helt fantastiska bilder till det priset, också en överraskning.

Nu är vi förväntansfulla igen. Det kommer säkerligen flera vassa nyheter inom kort...

Boka din FZ200 här