Vad ska man säga?

Du såg säkert i Bloggen igår att det stod ett antal hojar utanför CyberPhoto. Det är ingen hemlighet att många av oss tycker om dessa vidunder. Vi fick testa nya BMW S1000 RR av Northbike som har sin butik ett stenkast bort. Vad ska man säga?

Man tycker varje år att de nya motorcyklarna är bättre än förra års men S1000 RR tar verkligen ett stort kliv framåt på alla sätt. Den känns verkligen 2012 med sin fina elektronik, design och motor. Quick Shift som gör att du växlar upp med full gas o ingen koppling är en vana man snabbt tar till sig. Imponerande motorcykel och du kan också testa den.

Jag såg det som en utmaning att fotografera en svart motorcykel när det är blå himmel och solen skiner som aldrig förr men alla former på hojen är tacksamma och att man dessutom kan låna en D800 när man ska ta bilderna gör inte saken sämre. Bra exponering och en kamera som nästan förstår vad jag vill, underlättar. Här är en av bilderna på hojen. Hoppas att du gillar den - det gör vi!