Nyhet! Sony NEX-5R

Sony lanserar nu en ny NEX-kamera och det är en hel del nyheter. Hybrid Autofokus som vi nu känner igen från bla Nikon. Det kombinerat med 16 Mpixel sensor, nya bättre reglage och inbyggd WiFi gör den till en nyhet. Eller en evolution mera än en revolution.

Om du har en Android eller iPhone så finns appen PlayMemories Camera för att koppla upp din nya Sony NEX-5R. Via inbyggd WiFi får du nya möjligheter att dela dina bilder. Det här är något man pratar mycket om just nu, hur integreras kameran med resten av våra trådlösa liv? Inbyggd WiFi är ju första steget och det viktigaste.

NEX har blivit en succé och vi ser ingen anledning till att den ska stanna av med denna nyhet. Vi väntar med gott mod på ett exemplar som vi kan testa för att se om den även bildmässigt blivit en bättre produkt. De nya hybrid autofokus-systemen har visat sig vara väldigt bra och Sonys version har 99 AF-punkter på sensorn för att arbeta med en förbättrad fokusering.