Höstens tävling...

Nu starta höstens stora tävling. Temat är MACRO och du kan vinna riktigt fina priser den här gången! Vad sägs om en helt ny systemkamera från Pentax tillsammans med ett Tamron 90mm Macro?

Temat är Macro och det är fri tolkning som gäller. Ta nu chansen att vinna en ny kamera med ett nytt objektiv! Vi har fått in massor av fina bilder i våra senaste tävlingar (vinnare i tävlingen LJUS presenteras fredag 17 aug) och vi hoppas på en fortsättning i denna tävling. Slutdatum för tävlingen är 30 september så du mycket tid på dig att ta ditt livs bild och att skicka in den till oss.

1:a pris Pentax K-30 & Tamron 90mm macro
2:a pris Tamron 90mm macro
3:e pris Tamron 60mm macro

Hjärtligt välkommen med ditt bidrag till tamron@cyberphoto.se. Du får tävla med ETT bidrag. Bidraget ska bifogas, inte länkas och vara på max 3 MB. Bidraget ska vara taget av dig som skickar och får bestå av flera exponeringar eller bilder, bara allt är taget av dig själv. Fri efterbearbetning. Juryns beslut kan ej överklagas och vinnaren betalar ev. vinstskatt. Vi förbehåller oss rätten att använda bidragen för publicering i vår Blogg. Puh, nu är det formella över...

LYCKA TILL!

Läs mera om Tamron 60mm resp. 90mm optik (filter på köpet, värde 375kr):

Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro
Tamron AF SP 60/2,0 Di II Macro