Vi finns här för dig!

Vårt mål är att ge dig bästa möjliga service före köpet i form av kunniga svar på dina frågor, att ge dig bästa möjliga service vid köpet i form av bra pris och snabb leverans, och att ge dig bästa möjliga service efter köpet i form av support och hjälp om något går sönder. Vi är just nu 38 personer som jobbar hårt på att din upplevelse av CyberPhoto ska bli en bra upplevelse, du ser några av dem här på bilden.

Vi finns här för dig och vi finns kvar. Det är för mig viktiga punkter. Det kommer och går företag hela tiden i denna bransch och det är lätt att hamna i kläm som kund. Vi är starkare än någonsin och vi kommer att finnas kvar. Det kanske låter som ett reklaminlägg, kanske det fungerar som också, men vi menar verkligen varje bokstav.

Välkommen att handla tryggt hos oss!

/Thomas