Snattren

Tänkte fresta med lite glass så här mitt i sommaren

Detta är en skapelse som heter Snattermyra. Mycket god kan jag intyga. Snattermyra betyder hjortronmyren för de som inte är helt införstådd i norrländska uttryck. Min son valde en som hette LAN, undrar varför :)

Glassen kommer från Glassbonden, det nämner jag av två anledningar. Dels för den entreprenöranda som de visat genom att starta upp lokal glasstillverkning och en lokal glassbar mitt ute i obygden, och dels för att Johannes hos oss har hjälpt till med deras hemsida.

Övriga familjen valde kulor som graderas i Nalta (Lite), Brano (ganska) och Myttje (Mycket) vilket då är en, två eller tre kulor glass. Kan också berätta att Västerbottensostglassen var utsökt.

Bilden tagen med Nikon D800E + Sigma 50/1,4 på full öppning.

/Thomas