Omöjligt!

Panasonic Lumix DMC-FZ200

Denna kamera sätter en flagga i kamerahistorien, den är verkligen något helt nytt, något som de flesta aldrig kunnat drömma om, en kompakt kamera med 24x optisk zoom motsvarande 25-600mm och med en fast ljusstyrka på 2.8!

Panasonic verkar vinna över fysikens lagar när de lyckas bygga en zoom med ett imponerande omfång på 24x som har en fast ljusstyrka på hela 2,8. När vi först hörde om detta trodde vi att Panasonic sagt fel, men när vi väl fick kameran i handen så var det ett faktum. Dessutom levererar kameran bra bilder.

Stort beröm också till EVF-sökaren som är grymt bra. 1,3M pixel gör att du inte upplever några pixlar i sökaren utan en klar och tydlig bild.

Bilden du ser här ovan är tagen med Panasonic FZ200 från sjunde våningen. Vänster bild max vidvinkel och höger bild max tele.

Ställ dig i kö nu!

Klicka på fliken testbilder och ta en titt på bilderna >>