Must

Ibland vill jag ha ljusa bilder, ibland neutrala, ibland mycket färger och ibland vill jag ha mörka mustiga bilder. Allt efter typ av bild och vilken känsla jag vill komma åt. Sedan är ju smaken som baken. Vissa gillar bara det ena eller det andra. Så statistiskt kommer några att gilla de bilder som jag kommer att visa och några kommer säkert inte att gilla dem. Så är det bara.

Häromdagen så tog jag en liten skogspromenad med kameran på axeln. Klädd i M90 var jag redo för att möta både flora och fauna. Nästan. Efter en stund så kom vad som kändes som en miljard flugor och strax under en miljon mygg. Kanske överdriver lite men när jag stannade upp för att ta en bild så satt det minst 10-15 flugor på kameran, och det är ingen överdrift. Jag har aldrig varit med om dess like i den skogen. Så bilderna blev slarvigt tagna och jag satte av hemåt i högsta fart.

När jag tittade på bilderna så tyckte jag de var rätt tråkiga och då utmanade jag mig själv att ändå göra något av dem då de faktiskt kostat mig en hel del blod.

Klicka här för att se bilderna >>

/Thomas