Lunchpaus

Igår var vädret så fint och jag ville verkligen göra något roligt av min lunch. Jag tog ett av våra demo-kamerahus och en Tamron 90mm macro med mig och tog en promenad till en liten damm som finns nära CyberPhoto. Där hittade jag några små vänner som lät mig föreviga dem på bild...

Om du inte testat att fotografera Macro så är det verkligen något jag rekommenderar. Att i lugn och ro sen hemma få närstudera våra små kryp till insekter är fascinerande. De lever ett liv som vi har svårt att föreställa oss men via just bilder är det lätt att komma nära. Tamron 90mm är ett objektiv som vi starkt rekommenderar. Mycket skarp, härlig känsla och mycket smidig i formatet. En riktig pärla.

Läs mera och beställ här:
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 till Canon EOS
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 till Nikon.
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 till Pentax
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 till Sony Alpha & KonicaMinolta

Trevlig helg!