Känsla

Det finns många kameror idag som ger bra bilder. Men vissa gillar man bättre än andra.

Det kan naturligtvis handla om ren bildkvalitet, ibland om funktioner, men ofta är det själva känslan i kameran. Leica M9 är referensen. Fujifilms X-Pro 1 ligger också bra till. Fujifilm är på gång och har ett par äss i ärmen som kommer att presenteras i höst någon gång. Panasonic har lagt ner möda på känslan i deras nya LX7, och då framför allt känslan i dess bländarring. Att LX7 ger skarpa bilder redan från bländare 1,4 gör inte saken sämre.

När du tar din kamera och ska ta en bild så ska du känna att det är roligt att fotografera, precis som när du sätter dig i bilen så ska det kännas roligt att köra.

Panasonic Lumix LX7 >>

Det är smart att ställa dig i kö på LX7 redan nu, för det lär bli en rejäl kö...

/Thomas