Vinnare - ACTION!

Nu är det dags att presentera de fem vinnarna i vår tävling med temat Action. Här följer de som placerade sig som fyra och femma i tävlingen, resterande bidrag presenteras under dagen här i Bloggen. På femte plats kom Simon Fröling med sin tokhäftiga bild som skapar förvirring om vart skotern ska och och vart den kommer ifrån!

Hoppas skoterföraren uppför backen eller baklänges nerför den? Perspektivet är annorlunda och man upplever nästan skotern högre upp än helikoptern. En mycket häftig bild och den förtjänar en topp 5-placering och en Dörr Waterproof-kamera! På fjärde plats hittar vi Andreas Strand som vinner en JOBO JIB 2 actionkamera med sin bild från en actionladdad tävling på andra sidan jordklotet. Härlig känsla och efterbearbetning.

Grattis Simon & Andreas! Följ bloggen mot det spännande Topp 3!