Sommarljus

Även om April verkar sprida ut sig över maj och juni med sitt väder så finns det en tydlig skillnad mot vinterhalvåret, och det är ljuset. De där ljusare nätterna, rosa ljuset, kalla ljuset och varma ljuset som växlar med väder och temperatur gör att samma motiv kan skifta väldigt mycket.

Ett tips är att sätta väckarklockan riktigt tidigt, eller sent beroende på hur man ser det, och ta kameran med ut på en nattpromenad. Bor du hyfsat långt norrut kan du fotografera stadskärnan eller centrum i din stad, helt utan människor. Man kan få riktigt härliga bilder! I annat fall kanske man kan fånga människor och djur som man aldrig lägger märke till på dagarna.

Njut av sommaren, även utan den riktiga värmen, och gör det tillsammans med din kamera.

Vi på CyberPhoto önskar en mycket trevlig helg till dig!