Notera

Samsung Note är en telefon som vi imponeras av och i synnerhet när det kommer till att arbeta med bilder.
Skärmen är fantastisk men är inte telefonen för stor?

Tycker du att skärmarna är för små på de flesta telefoner? Eller vill du använda mobiltelefonen till att visa dina bilder? Samsung Note känns spontant för stor när man inte startat upp den. Ryms knappt i fickan, känns klumpig och man blir skeptisk. När man startar upp den och skärmen lyser upp så blir man direkt glatt överraskad. Det här kommer att bli bra!

Som verktyg är den helt enkelt fantastisk. Skärmen gör det helt klart möjligt att visa bilder till andra, perfekt för dig som är fotograf och vill kunna visa dina alster när du är på språng. Vi har några fotografer som har köpt Note av det skälet. Sen att det finns en penna, Note-funktion (som du kan läsa mera om på produktsidan), vettig kamera och mycket mera i själva telefonen gör den inte sämre.
Missa inte den här telefonen, eller vad ska man kalla den? En mini-surfplatta?

Läs mera om Note här: Samsung Galaxy Note