Testa D800!

Är du sugen på att få testa en Nikon D800? Du är hjärtligt välkommen in till oss för att testa Nikon D4, D800, D700, Panasonic GX1, Canon EOS 5D Mark III m.fl. för att se vad de kan prestera. Boka en tid via pro@cyberphoto.se så ordnar vi det!

Jag testade Nikon D800 lite mera i lördags då jag fotograferade en hoj som Northbike här i Umeå har, Honda CB1000R. Man blir som inte van med den upplösning som finns i bildfilerna, man blir paff om och om igen när man jobbar med dessa. Jag stormtrivs med D800 så den är högst på min drömlista just nu. Även CB1000R är högt upp på listan eftersom man får en mycket funktionell och lätthanterlig hoj med mycket pulver och ett häftigt utseende. Den ser argare och elakare ut än den är, men det är bättre än tvärtom så Honda kan sin sak.

Honda CB1000R får Toppklass och det får även D800. Komplettera hojen med en öppen pipa och D800 med ett 70-200 VR II så är drömlistan tom igen...

/Tobias