Restips Weekend

Ett inlägg så här på söndag eftermiddag med ett härligt resetips! Italien verkar populärt och en härlig bild har ramlat in från Eva Liedgren. Fortsätt att skicka in era restips så kommer flera under veckan i Bloggen.

Så här skriver Eva: Mitt tips får också bli Italien. Kommer precis från en veckas golfsemester i norra Italien, närmare bestämt runt sjöarna Lago Maggiore och Lago Orta. Alldeles otroligt, fantastiskt vackert! Eftersom syftet med resan primärt var golf så hade jag endast med mig den lille, nämligen min Canon G11. En trogen följeslagare, ständigt med i golfbagen. Bilden är tagen från en golfbana: Utsikt från Golf Des Iles Borromées och från golf Bogogno upp mot Monte Rosa. Denna del av Italien rekommenderas varmt ... både för foto och golf!

Trevlig söndag kväll!